FAQ  
   

Velen zullen zich afvragen wat dit onderwerp nou voor nut heeft. We krijgen veel opmerkingen en reacties te horen over bepaalde dingen van de site. We willen door middel van de lijst de meest gestelde vragen alvast beantwoorden. Heb je dan alsnog problemen of vragen, mail ze ons dan.

De website ziet er vreemd uit:
De website is gemaakt voor Internet Explorer 5.0 of hoger en een resolutie van 1024 x 768 voor een optimale weergave. Een lagere resolutie is geen ramp maar niet practisch. Wanneer je gebruik maakt van Netscape, Opera of een andere exotische browser dan komt de website er slecht uit te zien. Dit komt door dat die browsers de HTML (programmeer code) anders lezen dan Internet Explorer. Dat is jammer maar helaas..

Waarom opeens dat eerste scherm met die hengels?:
Dat scherm fungeert als preloader. In deze pagina worden alvast een deel van de afbeeldingen van het hoofdscherm geladen. Een simpele maar effectieve manier om een trage schermopbouw te voorkomen.

De site is "traag":
Dit probleem hebben we voor een groot deel proberen te verhelpen, echter bevatten veel onderwerpen foto's en afbeeldingen. sommigen voorafgegaan door een preloader anderen weer niet. De Foto's en afbeeldingen zijn al zo bewerkt dat ze zo klein maar duidelijk mogelijk zijn. Aan enige laadtijd ontkom je dus niet. Let wel dat de snelheid waarmee je het internet benaderd (modem, kabel etc.) de uiteindelijke snelheid bepaald..!

Als ik op een afbeelding klik gebeurt er niks of ik zie in het venster niks staan:
Wanneer je gebruik maakt van de firewall van Zonealarm dan kan o.a. Javascript zijn uitgeschakeld. Je dient dit dan te activeren. Soms kan het zijn dat de ene keer de afbeelding wel wordt weergegeven en de andere keer weer niet (als je er op klikt). Dit kan komen door een verkeerde interpertatie van je webbrowser. Sluit dan dat venster en klik nog een keer op de afbeelding. Wanneer dit probleem zich blijft voordoen dien je eens naar je Internet  Explorer instellingen te kijken.

Er zitten typefouten in de tekst:
Ook wij zijn maar mensen en kunnen dus fouten maken. Het Nederlands dictee ging ook ons niet goed af. We letten er zo veel mogelijk op, mocht je toch iets opvallen, mail het ons.

Hoe kunnen we een link van onze website laten plaatsen?:
Stuur ons een mailtje met de link en we plaatsen het er z.s.m bij. Dit geldt ook voor foto's en verhalen. Stuur ze ons toe.

Ik heb jullie geŽ-mailed maar nog geen reactie gehad:
Ook wij hebben het druk met werk en vissen uiteraard. Een reactie krijg je altijd, echter de ene keer wat sneller dan de andere keer. Wij doen ons best de vragen en mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden.